De waarheid ligt in het midden

Rubriek:
Corruptie

Dossier:
9/11

Publicatie, bron:
22 mei 2022, ni1.nl

Auteur:
R. A. Marchal

Onderwerp:
De Agenda

Dit artikel is onderdeel van het grotere dossier: 9/11. In dit artikel lees je waarom er wordt samengezworen. Wat is hun agenda? Hint: het heeft te maken met hun gewenste "Nieuwe Wereldorde".

Het interne dialoog

Wat als iemand je zou vertellen dat de oorlog tegen terreur grotendeels bedrog betreft door de machthebbers om het Midden-Oosten over te kunnen nemen? Om de laatste landjes in te pikken die nog niet onder controle waren van de centrale banken en de oliedollar? En wat als diegene je ook vertelde dat “zij” – wie die elite machthebbers dan ook precies zijn – iets nog vreselijker hebben gedaan door een dodelijk virus te laten ontsnappen en letterlijk de hele wereld vervolgens gevangen heeft genomen in hun eigen huizen, op het internet, via de pers, maar bovenal in het eigen hoofd. Bevangen door angst. Diegene, dat ben jij als je een intern dialoog met jezelf voert. Het onderbuik gevoel zegt dat er meer aan de hand is, maar het ratio probeert het weg te drukken. 

De waarheid ligt altijd in het midden, en de waarheidsvinding is een eeuwige, inwendige strijd.

"Zij"

Zij zetten dodelijke middelen uit en verspreidden propaganda om hun doelen te behalen van macht en controle. Zij gebruikten verdeel- en heerstactieken, zo oud als Rome. Levens zijn verloren. Mensen zijn pijn gedaan. Fouten zijn gemaakt. Het is belangrijk dat mensen enerzijds niet ontkennen dat deze vreselijke gebeurtenissen gebeuren, en anderzijds ook niet misleid worden over de feitelijke gebeurtenissen en wie daar achter zit. Het kwaad speelt met het narratief, gebruikt gedeeltelijke waarheden om een grotere leugen binnen te laten dringen. In het geval van corona is de waarheid dat er een virus was. En dat dit virus dodelijk was (met name voor de kwetsbaren). Het grotere leugen is dat de hele wereld moest worden opgesloten voor lange tijd (zelfs gezonde volwassenen én kinderen). Opgesloten als veroordeelde criminelen en gevolgd met apps, trackers, de introductie van de QR-identificatie, Social Credit Systems en de testmaatschappij.

Bovendien mandateerden zij zinloze mondkappen en verzuimden de noodzaak te benadrukken van een gezonde leefstijl en binnenshuis ventileren. Zij maakten grondwetten zoals de vrijheid van meningsuiting en vergadering nietig, censureerden alternatieve geluiden op het nieuws en social media. Zelfs reguliere medicijnen die zonder recept verkrijgbaar waren vanwege hun aantoonbare veiligheid werden plotseling verboden als behandeling, zoals met een cocktail van zink, intraveneuze vitamine C en Hydroxychloroquine.

Het officiële protocol toegewezen vanuit de WHO aan alle ziekenhuizen wereldwijd was om slechts  covidpatienten aan de beademing te plaatsen en af en toe van buik of rug om te keren. In plaats hiervan had net als in Japan en Thailand succesvol werd gedaan bijvoorbeeld ook geïnhaleerde Budesonide (de astmapuffer) vroegtijdig toegediend kunnen worden. Er zijn velen getuigenissen dat juist dit nieuwe soort beademingsapparatuur dat in de ziekenhuizen voorgeschreven werd op grote schaal onderdeel uitmaakte van de uiteindelijke doodsoorzaak. Omdat deze ventilatoren te sterk waren en op den duur de al verzwakte longen zouden doen inklappen. Eventueel in de longen al aanwezige virusdeeltjes werden tevens door de machines gecirculeerd en met een vochtige luchthuishouding alleen maar versterkt. Dat terwijl er voldoende bewijs is van medicijnen die covidpatienten >90% succesvol wisten te behandelen. Deze behandelingen werden van het begin succesvol toegepast, maar al snel aan banden gelegd, vervolgd, gecensureerd en verzwegen. Dat is het grotere leugen.

Waarom? Het is een samenzwering. Geen theorie, maar een feit. Het is een feit dat de farmaceutische industrie – misschien wel de grootste industrie van allemaal – vecht voor zijn eigen winstbejag. Er zijn genoeg rechtszaken aangespannen – en gewonnen – tegen deze farmaceuten. Schuldig aan corrumperen van medische onderzoeksgegevens, breken van wetten en regels, verzwijgen en manipuleren van veiligheidsinformatie om de verkoopcijfers maar op te krikken. Volg simpelweg het geld, en je zult zien dat het om economische motieven gaat. En uiteindelijk gaat het niet eens daarom, maar om het spel van absolute controle en macht.

Dat geldt ook voor 9/11. Het is geen theorie, maar een feit dat WTC gebouw 7 op zichzelf is ingestort. Weg van enige brand of brokstukken en geen enkel (0, nul) vliegtuig dat het gebouw raakte. Zo is het gebeurd, en de experts hebben grotendeels consensus bereikt dat dit slechts mogelijk is door explosieven te plaatsen. Zelfs de bouwkundige leerboeken op de Nederlandse universiteiten onderschrijven dat de WTC gebouwen niet hadden kunnen instorten alleen door de impact van de Boeings. Ze waren immers specifiek gebouwd om deze klappen te kunnen weerstaan! Ook zijn er talloze getuigenissen van explosieve opruimingsdeskundigen en brandweerlieden ter plaatsen die aangeven dat er zeker gebruik is gemaakt van explosieven, zowel in WTC 7 als de andere twee torens.

Wie plantten de bommen?

Dat leid ons naar de simpele vraag, wie planten die bommen? En waarom staat dat niet in het officiële verslag over 9/11? Ze hebben het instorten van gebouw 7 volledig uit het rapport geschrapt, het wordt gewoon nergens genoemd! Dat maakt de beantwoording ook eenvoudig. De officiële instanties betrokken bij 9/11 hebben samengezworen met degenen die de bommen plaatsten, om het vervolgens te verzwijgen in de media. De waarheid is inderdaad dat de torens zijn ingezakt. Het grotere leugen was hier dat het niet de vliegtuigen of de branden waren – maar explosieven die de stalen kolommen hebben doen verpulveren en deze torens met de snelheid van zwaartekracht (9,8 m/s) naar beneden hebben doen jagen. Ze gebruikten een gedeeltelijke waarheid, om je een veel groter leugen te doen geloven. Het waren dezelfde motieven van geld, controle en macht bij 9/11 die golden voor COVID-19. Beide zijn onderdeel van een grotere agenda. Het plan was om een nieuwe wereldorde te creëren, onder controle van een enkeling – en het is ze gelukt.

Het is ze gelukt om regelgeving door te drukken die zonder de verschrikkelijke evenementen van 9/11 en Covid-19 nooit waren geaccepteerd door de bevolkingen. En nu zijn er wereldwijd wetten die de overheden en Big Tech toelaten om iedereen ronduit te bespieden en af te luisteren, zowel via de telefoonlijn, het internet als aan huis. Mocht je in 2020 in aanraking zijn geweest met “het virus”, werd je uit je huis geplukt en in “quarantaine” geplaatst. We wandelden rechtstreeks in een Orwelliaans doemscenario. De tactiek die ze steeds gebruikten, is een allesvernietigend, zeer angstaanjagend vijandsbeeld te creëren. Op basis hiervan worden vervolgens alle draconische maatregelen vergoelijkt. Eerst was Al Qaida (later ISIS) de vijand – welke oprukte in eigen land. Toen werd het virus gepersonifieerd als de nieuwe staatsvijand. We waren weer “in oorlog”, aldus alle bewindslieden.

Ja de waarheid is dat er een virus was – en die circuleert nog steeds in de zogenaamde “endemische fase”. Het leugen is dat deze niet zo monsterlijk en allesvernietigend was als werd voorgedaan. En dat er wèl medicamenten behandelingen bestonden en bestaan die zeer effectief zijn in het vroegtijd genezen van nagenoeg alle covidpatienten. En dat de maatregelen zeer ineffectief waren tegen corona, maar wel om meer controle te verschaffen aan de gevestigde orde! Dus laten we het virus niet ontkennen, maar ook erkennen welke leugens verspreid zijn.

Bewustzijn, liefde en hoop

Is er dan geen hoop? Als blijkt dat de wereld waarin we leven daadwerkelijk gedomineerd wordt door machtswellustelingen en we lijken te leven in "de Matrix" - een facade. Al die tijd dat dat interne dialoog aan de gang ging, heeft het bewustzijn, de liefde en de hoop gezegevierd. En al die tijd toen duistere krachten opereerden, was er licht. 

En dat licht overtreft alle duisternis, dus laat het schijnen.

 

"Zolang ik de controle heb over de uitgifte van al het geld aan een staat, maakt het mij niet uit wie daar de wetten maakt."
Mayer Anselm Rothschild, 1790