Bijwerkingen mRNA-prik erger dan de kwaal?

Publicatie:
11 aug 2021

Auteur:
R.  A. Marchal 

Rubriek:
Gezondheid

Dossier:
Corona, Medicijnen

Onderwerp:
Vaccinaties

Samenvatting (transcriptie video)





Dit toont net als het voorbeeld in Belgie aan, dat de prik totaal geen effect heeft op het indammen van het virus. Sterker nog, het lijkt er juist eerder op dat de mRNA-prikken zelf de oorzaak zijn van nieuwe uitbraken, aangezien er meer besmettingen worden aangenomen dan in de periode vóór de prikken.



En dan in Nederland. Er wordt een onafhankelijk meldpunt opgericht door de BPOC2020, waarin nu al 1300 sterfgevallen gemeld zijn na toediening van de mRNA-prik.


Ook is het Artsen Collectief Nederland opgericht, waar nu zo’n 1900 geverifieerde medici zijn aangesloten. Al deze experts zijn zeer kritisch over de mRNA-prik.


Ten slotte zijn er nog simpelweg de cijfers van het CBS. En die tonen aan dat de IC’s na de eerste golf in april 2020, nooit meer een kritieke toestand bereikt hebben. Daarmee was de “flattening the curve” qua ziekenhuisopnames al snel bereikt, en praten we nu in feite alleen nog over positieve PCR-testen.


Maar als er al zolang geen kritische toestand meer is in de ziekenhuizen, en we moeten testen om te kijken of we het virus uberhaupt hebben opgelopen, hoe dodelijk is dit virus dan? En weegt dit wel op tegen de onbekende risico’s van de mRNA-techniek?


Alle voorbeelden in dit artikel tonen aan dat dit heel gauw opnieuw kritisch onderzocht zou moeten worden, en tot die tijd het blinde vertrouwen op die mRNA-prik plaats zal moeten maken voor de realiteit. 

Inhoud

Inleiding

Nu wereldwijd de mRNA-prik gezet is, komen overal bewijsstukken naar voren dat er méér besmettingen ontstaan, dan tijdens de periode voor de prik. Dat niet alleen, ook blijken de bijwerkingen bij lange na niet voldoende gemeld te worden. Zo bevestigen pathologen na de eerste autopsies op sterfgevallen na vaccinaties dat de mRNA-prik zelf de daadwerkelijke doodsoorzaak blijkt te zijn. Zeer verontrustende berichten, die vooralsnog - zeker hier in Nederland - niet lijken door te dringen. Maar ook hier zijn enkele iniatieven ontstaan om dit aan de kaak te stellen...

mRNA-gentherapie

AstraZeneca, Pfizer, Janssen en Moderna

Alhoewel AstraZeneca en Janssen officieel geen mRNA-injecties betreft, is het mechanisme hetzelfde. In het geval van AstraZeneca en Janssen wordt een "genetische code" (het spike-eiwit van het coronavirus) kunstmatig toegevoegd aan een ander, minder virulent verkoudheidsvirus.  Je lichaam wordt bij blootstelling zo getraind met name dit spike-eiwit aan te vallen. Met de mRNA-prikken van Pfizer en Moderna werkt dit net zo, met als belangrijk verschil dat hier geen ander virus gebruikt wordt als vector, maar boodschapper RNA (ribonucleïnezuur). Dit is belangrijk omdat de mRNA-prik dus boodschapper RNA de cellen instuurt (met behulp van een liposoom) en de cellen daar de opdracht geeft om zelf het spike-eiwit aan te maken. 

Het lichaam valt vervolgens net als bij de andere prikken dit spike-eiwit aan. Met als nuance dat bij de mRNA-prik het lichaam dus zelf een spike-eiwit aan gaat maken, om deze vervolgens zelf weer aan te vallen. Hierbij kan men zich afvragen, what could possibly go wrong?

Hierbij een stukje uit de bijsluiter van AstraZeneca, over de inhoud van de prik. In alle prikken is in ieder geval sprake van genetische modificatie, zowel van RNA als DNA. Deze vorm van gentherapie is nog experimenteel, dat wil zeggen dat geen langdurige klinische en epidemiologische studies gedaan zijn. In feite is de uitrol van deze prikken tijdens de coronapandemie een grote test ("voorwaardelijk toegelaten" vanwege spoed), zoals ook wordt aangegeven op de bijsluiter.

Welke stoffen zitten er in dit middel (AstraZeneca)? 

Eén dosis (0,5 ml) bevat: Chimpansee Adenovirus coderend voor de spike-glycoproteïne ChAdOx1-S van SARS-CoV-2* , niet minder dan 2,5 × 108 infectieuze eenheden. * Geproduceerd in genetisch gemodificeerde menselijke embryonale 293-niercellen (human embryonic kidney, HEK) en door recombinant-DNA-technologie. Dit product bevat genetisch gemodificeerde organismen (GMO’s, genetically modified organisms). 

Afb -Dr. R. Malone, mede-uitvinder mRNA-prik

Dr. R. (Robert) Malone, mede-uitvinder van de mRNA-prik

Een van de grondleggers van de mRNA-gentherapie is dr. R. Malone, wie zelf waarschuwt voor de experimentele status van deze nieuwe techniek. Zoals Malone zelf aangeeft sinds hij naar buiten is gekomen, zijn er nog veel te veel onbekendheden over deze vorm van gentherapie. Hij verbaast zich over de eenzijdige berichtgeving, onder invloed van de farmaceutische industrie. 

Kijk eens op zijn eigen Linkedin-pagina; https://www.linkedin.com/in/rwmalonemd/

Of lees dit uitgebreide nederlandse artikel over zijn bezwaren; https://overnu.nl/robert-malone-over-gevaarlijke-hiaten-in-kennis-mrna-vaccins/

Duitsland

Hoofd patholoog aan de Universiteit van Heidelberg onderzoekt meer dan 15 lijken waar de inenting zelf de doodsoorzaak was en trekt aan de bel

Duitsland - Patholoog Peter Schirmacher waarschuwt dat de fatale gevolgen van de coronaprik sterk onderschat worden. In de Augsburger Allgemeiner, 1 augustus 2021, roept Schirmacher op tot meer autopsies van doden na vaccinaties. Hij geeft aan dat ziekenhuizen veelal doodsoorzaak onbekend opschrijven, terwijl hij constateert dat doden door auto-immunziekten en trombose in feite door de coronaprik worden veroorzaakt.

https://www.augsburger-allgemeine.de/panorama/Corona-Chef-Pathologe-der-Uni-Heidelberg-draengt-auf-mehr-Obduktionen-von-Geimpften-id60235361.html

Afb - Heidelberg, Duitsland

Amerika

Dr. Cole laat in de amerikaanse "White Coat Summit 2021" zien wat de mRNA-prik doet

In deze video wordt keer op keer permanent beschadigd orgaanweefsel getoond door toedoen van de mRNA-prikken. In bijgaande video tref je dr. Cole volledig uit zijn plaat gaan over de schade die de mRNA-prikken berokkenen. Hij toont op het scherm de microscopische bewijzen van de mRNA-infecties en roept net als dr Schirmacher in Duitsland op tot het doen van (uberhaupt!) uitvoerige autopsies van sterftegevallen na de mRNA-prikken. Dr. Cole is aangesloten bij Americas Frontline Doctors, de alliantie van doktoren die de White Coat Summit 2021 organiseerden.  Zie hier hun officiële website met talloze kritische geluiden; https://americasfrontlinedoctors.org/summit/

Zie ook de brief die ze aan de Amerikaanse overheid hebben gestuurd, namens de 590.000 doktoren die hierin zijn vertegenwoordigd; https://osteopathic.org/2021/02/17/americas-frontline-physicians-offer-recommendations-for-action-to-new-administration/

Dr. Dan Stock vertelt op de Mt. Vernon school eenzelfde verhaal

In deze video is een speech van dr. Dan Stock te zien met nederlandse ondertitels, waarin de onwetenschappelijkheid van het mondmaskerbeleid en de vaccinatie naar voren wordt gehaald. In bijgaande video wordt kort en krachtig verteld wat er mis is met het huidige coronabeleid door een hartstochtige huisarts.

Klokkenluider (Pfizer) dr. Mike Yeadow

Al zover terug als november 2020 kwam een speciale klokkenluider naar buiten, namelijk een belangrijke naam vanuit een van de grootste producenten van de mRNA-prik. Het betrof dr. Mike Yeadow, ex-directeur van het lab bij Pfizer. Héél kort samengevat vertelt hij dat we grote delen van de bevolking al immuniteit vertoont van eerdere, soorgelijke epidemiën zoals met name grote broer SARS-COV-1 (de Mexicaanse griep). Hij stelde eigenhandig de gehele betrouwbaarheid van het mRNA-vaccin ter discussie samen met de gelieerde wetenschappers o.a. bij de WHO (World Health Organization) en de FDA (Food & Drug Administration)/CDC (Center for Disease Control) die het vaccin pushten...

NI1 stelt de gehele video van klokkenluider dr. M. Yeadow (ex-directeur lab Pfizer) ter beschikking met NL-ondertitels

Belgie

7 volledig gevaccineerde bewoners Vlaams zorgcentrum overleden na uitbraak "Colombiaanse" variant

ZAVENTEM - In woonzorgcentrum Ter Burg in Zaventem zijn zeven bewoners overleden nadat ze besmet raakten met een nieuwe variant van het coronavirus. Alle bewoners waren gevaccineerd, melden Belgische media. „Het is een variant die we goed in de gaten moeten houden, omdat die in de laatste weken ook in andere landen opduikt”, reageert viroloog Marc van Ranst. Zo kopte het artikel in de Telegraaf vorige week. En inderdaad, meerdere landen rapporteren eenzelfde fenomeen. In volledig gevaccineerde populaties worden coronauitbraken en vele sterfgevallen waargenomen.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/690202428/gevaccineerde-bewoners-van-vlaams-zorgcentrum-overleden-na-uitbraak-nieuwe-coronavariant


Afb - Woonzorgcentrum Ter Burg, Belgie

Israel

Afb - dr. Kobi Haviv in Israel

95% van Coronaopnames in dit Israelische ziekenhuis betreft gevaccineerden.

Dr. Kobi Haviv, directeur van het Herzog ziekenhuis in Israel, legt uit dat nagenoeg alle Coronaopnames alleen nog (volledig) gevaccineerden betreft. In Israel is de vaccinatiecampagne alweer bijna afgerond, omdat de laatste maanden nagenoeg iedereen daar (voor de tweede keer) is gevaccineerd. Dr, Kobi Haviv trekt echter aan de bel bij het nationale Israelische tv-kanaal 13.

90% van de nieuwe ziekenhuisopnames betreft volledig gevaccineerden, en 5% heeft zich eenmaal gevaccineerd. Het Herzog ziekenhuis dient steeds meer Corona-afdelingen beschikbaar te gaan stellen. Bekijk hieronder het volledige videoverslag met engelse ondertiteling.

Al direct na de uitrol van de eerste prik in januari rapporteerde Arutz Sheva tot een factor 1000 méér doden

Honderd keer hoger sterftecijfer tijdens de eerste vaccinaties in Israel, volgens diverse wetenschappers en diverse bronnen. Het nieuwszender interviewt dr. Hervé Seligmann en ir. Haim Yativ van de Universiteit Aix-Marseille Medische Faculteit Opkomende Infectueuze en Tropische Ziekten. Het gaat over hun onderzoek en data-analyses. Ze beweren dat Pfizers injectie "honderden keren meer doden veroorzaakt bij jonge mensen vergeleken met de sterfgevallen zonder het vaccin. Bij de ouderen is dat nog eens tientallen keren meer."

Link naar het volledige artikel:

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/297051

Afb - Nationaal nieuwskanaal 7, Israel

Australie

95% van Coronaopnames in dit Israelische ziekenhuis betreft gevaccineerden.

Ook in Australie bereiken nieuwe coronauitbraken onder gevaccineerden de nationale nieuwskanalen. Een gezondheidsfunctionaris bij de Australische overheid meldt aan News9 141 nieuwe ziekenhuisopnames door corona in Sydney, waarvan slechts 1 geval ongevaccineerd is.

Zie hieronder weer een videofragment van het officiële nieuwsbulletin.

Afb - Sydney, Australie

Spanje

2500% toename in coronagevallen in Gibraltar, terwijl 99% van de bevolking volledig is gevaccineerd

Ook in Gibraltar, Spanje groeien de coronagevallen in veelvoud nadat de gehele populatie volledig is gevaccineerd. Zie de afbeeldingen; 1) het aantal (volledig) vaccineerden bereikt per 1 juni 99%, 2) het aantal besmettingen neemt daarna alleen maar exponentieel toe.

Afb - Vaccinatiegraad nagenoeg 99% in Gibraltar, Spanje (1)

Afb - Besmettingen springen omhoog na het volledig vaccineren van de populatie (2)

IJsland

Ook IJsland is inmiddels volledig gevaccineerd, maar kent sinsdien grote uitbraken

De besmettingen in IJsland worden ook niet tegengehouden door het vaccin, sterker nog, het is nog nooit zo erg geweest. Zie de afbeelding waarin de laatste weken (nadat de bevolking volledig is gevaccineerd) de hoogste pieken in coronauitbraken vertoont.

Afb - Ook IJsland kent een ongekende piek in het aantal besmettingen, nà dat de gehele bevolking volledig is gevaccineerd.

China

China blijft af van de mRNA-prik, maar zelfs hun ouderwetse vaccin blijkt niet te werken

In China wordt geen gebruik gemaakt van de mRNA-gentherapie, vanwege de onbekende risico's van deze nieuwe techniek. Het gebruikt vaccins die ze zelf ontwikkeld hebben volgens de traditionele manier, maar dit werkt ook niet voldoende. Dr. Gao Fu, hoofd van de Chineze RIVM, zei op een conferentie dat "de (Chineze) vaccinaties niet erg hoge beschermingswaarde hebben". Zo kopte de BBC. Het betreft de Sinovac en Sinopharm prikken, wat in beide gevallen traditionele vaccinaties betreft (met een verzwakt virus, zonder gentherapie). 

https://www.bbc.com/news/world-asia-china-56713663

Eerder al waarschuwde de viroloog en immunoloog Dr. Gao Fu dat de mRNA-gentherapie een nieuwe techniek is, waarvan de risico's onbekend zijn. Hij speculeerde ook al dat het gevaarlijk is om het lichaam te 'manipuleren' om zelf een spike-eiwit aan te maken die het lichaam vervolgens weer moet aanvallen;

https://www.scmp.com/news/china/science/article/3115846/we-cant-rule-out-risks-covid-19-mrna-vaccines-top-chinese-health

Afb - Dr. Gao Fu, directeur van het Chinese Center for Disease Control and Prevention

Nederland

Weer besmettingen en overlijdens door coronavirus in verzorgingshuizen

De Gelderlander rapporteert ook doden in de Nederlandse zorgcentra, onder volledig gevaccineerden. NIJMEGEN - Een aantal verzorgingshuizen in Nijmegen en omgeving heeft weer te maken met coronabesmettingen. Bij het Nijmeegse verzorgingshuis Huize Rosa zijn inmiddels drie gevaccineerde ouderen aan het virus overleden.

https://www.gelderlander.nl/nijmegen-e-o/weer-besmettingen-en-overlijdens-door-coronavirus-in-verzorgingshuizen~ae6103b9/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.ninefornews.nl%2Fvolledig-ingeente-bewoners-verzorgingstehuis-in-nijmegen-overleden-bestuur-geschrokken%2F

Afb - De Gelderlander

BPOC2020 ontvangt 1300 meldingen van sterfte na mRNA-prik

De 'BPOC2020' heeft inmiddels 1300 meldingen binnen gekregen van sterfgevallen na de coronaprik. En dat zijn er veel meer dan het LAREB meldt. De BuitenParlementaire OnderzoeksCommissie 2020 heeft een apart meldpunt opgezet, waar mensen vaccinatieschade kunnen melden. De meldingen zijn inmiddels zo hoog opgelopen, dat de commissie een advokaat heeft ingezet om een kort geding aan te spannen tegen de staat.

Lees het persbericht van de BPOC2020 hier

Afb - BPOC2020

Zie hier de cijfers van het CBS over de besmettingen versus de daadwerkelijke ziekenhuisopnamen en overledenen in 2020

Het is goed om even uit te zoomen, en terug te kijken naar de eerste uitbraak vorig jaar. Het CBS (Centraal Bureau voor Statistieken) levert de cijfers van het RIVM voor Nederland aan. Bijgaande grafiek is 29 september 2020 vastgelegd en toonde toen aan dat na de eerste golf, de ziekenhuisopnames en overledenen verder uitbleven de rest van het jaar - óók tijdens de zogenoemde 'tweede golf'. Puur op basis van de ziekenhuisopnamen en overledenen na de eerste golf (april) kan men vaststellen dat er nooit een tweede golf is gekomen. Wél als men kijkt naar de besmettingen (aantal positieve tests). 

Tijdens de eerste golf werd de lockdown uitgerold "to flatten the curve" op de IC's in Nederland. Dagelijks kreeg het nederlandse volk de cijfers van het aantal IC-bedden en overledenen te horen n.a.v. de coronauitbraak. Vanaf juli is men bij het uitblijven van verdere steiging in deze twee indicatoren, overgegaan op het alleen nog rapporteren van het aantal besmettingen. In eerste instantie zijn de besmettingen in juli weer toe gaan nemen, omdat het (verplicht) testen werd ingevoerd. Net als dat ex-directeur van het lab bij Pfizer doctor M. Yeadow al beweerde, toont deze grafiek aan dat de bevolking reeds van nature immuun is geworden. Als het aantal besmettingen in een bevolking namelijk fors toeneemt, maar de IC-opnames blijven uit - dan is men simpelweg immuun.

Afb - Puur kijkend naar ziekenhuisopnamen en overledenen is er nooit een tweede golf gekomen in Nederland (2020)

Kijk ook eens naar Stichting Artsen Covid Collectief

Net als in Amerika pleiten ook in Nederland al 1.877 geverifieerde medici voor een risicogestuurd beleid met evenwichtige regels en voeren een open debat. In feite zijn al deze doktoren en immunologen voor een zogenaamde "omgekeerde lockdown", waarin alleen risicogroepen zich dienen af te schermen. De rest van de bevolking kan het coronavirus goed aan met het natuurlijke immuunsysteem. Ook een (mRNA)prik is voor de meesten niet nodig én heeft onvoorziene schadelijke effecten, aldus het Artsen Collectief. Zie bijvoorbeeld; https://artsencollectief.nl/category/onderbouwing/vaccinatie-onderbouwing/

Of dit artikel over dat de prikken niet werken tegen nieuwe varianten; https://artsencollectief.nl/onderzoek-cdc-wijst-uit-gevaccineerden-kunnen-het-virus-overdragen/

Conclusies

Het is duidelijk dat de mRNA-prik, die nog tot 2023 een experimentele status heeft, veel schade berokkent. En dat voor een virus waar toch voor blijkt dat de bevolking hier van nature grotendeels tegen is opgewassen.

Daarbij concluderende dat;


Kan NI1 niet anders dan onderstrepen wat door de deskundigen in dit artikel naar voren is gehaald, namelijk dat;